Σχετικά με την MSD

Το όνομά μας

Ονομαζόμαστε MSD εκτός ΗΠΑ και Καναδά. Στις ΗΠΑ και στον Καναδά είμαστε γνωστοί ως Merck & Co., Inc., με έδρα το Rahway, Ν.J., ΗΠΑ. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο «MRK».

Ποιοι είμαστε

Με τη δύναμη της επιστήμης, συνεχίζουμε να σώζουμε και να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Στην MSD, γνωστή ως Merck & Co., Inc., Rahway, NJ, ΗΠΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη αυτού του κοινού μας σκοπού. Για περισσότερα από 130 χρόνια, φέρνουμε την ελπίδα στους ανθρώπους ανακαλύπτοντας και αναπτύσσοντας φάρμακα και εμβόλια.

Φιλοδοξούμε να είμαστε μια βιοφαρμακευτική εταιρεία με εξέχουσα θέση παγκοσμίως, εστιάζοντας στην εντατική έρευνα, για να συμβάλλουμε στην παροχή καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, που προάγουν την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών σε ανθρώπους και ζώα. Καλλιεργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον διαφορετικότητας και ένταξης και λειτουργούμε υπεύθυνα για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, βιώσιμο και υγιές μέλλον για όλους τους ανθρώπους και τις κοινότητες.